Капитаните на Реал Мадрид Серхио Рамос, Марсело и Лука Модрич

...
Капитаните на Реал Мадрид Серхио Рамос, Марсело и Лука Модрич
Коментари Харесай

Капитаните на Реал Мадрид вечеряха заедно, окуражават Кристиано

Капитаните на Реал Мадрид Серхио Рамос, Марсело и Лука Модрич вечеряха дружно с Кристиано Роналдо и техните половинки – Джорджина Родригес, Пилар Рубио, Кларис Алвес и Ваня Боснич в къщата на португалския футболист.

На вечерята е участвала и майката на Роналдо – Долорес Авейро.

Рамос, Марсело и Лука Модрич са се пробвали да окуражат Роналдо и да му покажат, че той е извънредно значим за Реал Мадрид и своите съотборници.

Причината за вечерята са били засилените информации, че Реал Мадрид няма да предложи нов контракт на португалския футболист и той е доста евентуално да бъде продаден през летния трансферен прозорец.

Освен това Роналдо бе изритан доста жестоко в главата в мача против Депортиво Ла Коруня и съотборниците му от Реал Мадрид са желали да му окажат поддръжка в този тежък миг за него.

Освен това португалецът не се намира в най-хубавия миг от своята кариера и дълго време беше без маркиран гол в Примера дивисион. Показателите на Кристиано са най-слабите от неговото прекосяване на „ Сантиаго Бернабеу “.

Лично президентът Флорентино Перес е настоял пред Серхио Рамос за провеждането на тази среща сред капитаните на Реал Мадрид. Шефът на „ белия балет “ се схваща отлично с Рамос. Перес е желал обстановката в тима да се възстановява и да не се стига до приключването на повече информация.

Флорентино Перес знае доста добре от какво фундаментално значение е Кристиано Роналдо за Реал Мадрид и един от методите да възвърне тонуса на футболиста е посредством капитаните в тима и връзката посред им. С тази среща президентът на Реал Мадрид е целял да се показва уважението на водачите на тима към звездата на отбора, а по-късно и от останалите му сътрудници.

Роналдо се появи на подготовка, само че отпада за Леганес

Марсело също е имал особена роля в връзката с Кристиано Роналдо, защото бразилецът е един от най-близките му в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР