Капитаните на националните отбори на Австралия, Дания и Франция написаха

...
Капитаните на националните отбори на Австралия, Дания и Франция написаха
Коментари Харесай

Капитани на съперници се застъпиха за Гереро пред ФИФА



Капитаните на националните тимове на Австралия, Дания и Франция написаха отворено писмо до ФИФА, с което желаеха анулация на наказването на капитана на Перу Паоло Гереро поради приложимост на неразрешени субстанции.

34-годишният Гереро бе осъден за 14 месеца поради приложимост на кокаин и по този метод ще би трябвало да пропусне първото присъединяване на Перу на Световно състезание от 36 години насам.

Миле Йединак, Симон Кяер и Юго Лорис (на снимката), чиито отбори са противници на Перу в група " D " на Мондиала, обаче се застъпиха за санкции си сътрудник и помолиха ФИФА да прояви " съчувствие " и да откри " заслужено и правомерно решение ", което би разрешило на Гереро да доближи " върха " на своята кариера.

Нападателят даде позитивна проба през октомври след международната подготовка с Аржентина. Първоначално той бе осъден за 12 месеца, само че по-късно ФИФА понижи наказването му на 6 месеца.

Последва обаче обжалване пред КАС и съдът в Лозана още веднъж усили наказването, този път до 14 месеца, което значи, че Гереро няма да има право да играе до началото на 2019 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР