Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон се оплака от опитите на

...
Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон се оплака от опитите на
Коментари Харесай

Буфон осъжда опитите за дестабилизиране на Ювентус

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон се оплака от опитите на някои медии да популяризират информации за хипотетичен пердах в съблекалнята на „ бианконерите “ след провалянето от Наполи с 0:1 в дербито от италианското състезание.

Буфон изрично отхвърли тази информация в изявление за формалната телевизия на Ювентус и акцентира, че водачът в Серия А е с точка преднина пред тима на Наполи.

Той сподели, че колективът в Ювентус продължава да бъде на високо равнище.

„ Това е от този тип злословия, които явно са измислени. Тя се стреми да дестабилизира тима ни “, разяснява Буфон.

„ Никой, минимум в 17-те години, в които съм в клуба не се е осмелил да упрекна сътрудник за загуба или неточност. Това, до момента в който аз съм капитан в никакъв случай няма да се случи “, добави вратарят.

Буфон сподели, че Бенатия е „ доста почитан човек “ и акцентира, че „ бианконерите “ би трябвало да запазят оптималната си централизация до края на сезона, с цел да преодолеят компликациите в Серия А, които имат и да завоюват за седма поредна година купа в италианския шампионат.

„ През последните дни пропиляхме пети доста значими точки, които имахме като задатък пред Наполи, само че ние към момента сме водачи, въпреки и с минимално преимущество. Ние би трябвало да го пазиме до края. Това е нашата цел и нашият дълг. Остават ни 20 дни, в които ние би трябвало да бъдем по-свирепи отвсякога. Трябва да бъдем единни. В противоположен случай ние ще помогнем на нашите противници и на тези, които се стремят да ни дестабилизират “, сподели още Джанлуиджи Буфон.

Буфон насолил хубавичката виновника против Наполи

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР