Капитанът на Вердер (Бремен) Макс Крузе ще напусне клуба в

...
Капитанът на Вердер (Бремен) Макс Крузе ще напусне клуба в
Коментари Харесай

Капитанът си тръгва от Бремен

Капитанът на Вердер (Бремен) Макс Крузе ще напусне клуба в края на сезона. 31-годишният състезател има контракт до 30 юни, само че до нова договорка сред двете страни не се стигна и по този начин раздялата бе обявена в навечерието на последния мач на тима за сезона - утрешното домакинство против бъдещия участник в Шампионската лига Република България (Лайпциг).

Крузе е младеж на бременския отбор, само че трябваше да премине през Санкт Паули, Фрайбург, Борусия (Мьонхенгладбах) и Волфсбург, преди да се наложи трайно в родния си отбор. От началото на сезон 2018/2019 десетката на “зелените” има 11 гола и 9 асистенции в 32 мача от Бундеслигата.

Цялостната му равносметка в първия отбор на Вердер до момента е 35 гола и 31 асистенции в 94 мача за състезание. Играчът също удостовери новината за идната разлъка посредством видео в формалния си профил в обществената мрежа Фейсбук.

В последната седмица името на Крузе бе свързвано с тимове като Тотнъм, Интер, Борусия (Мьонхенгладбах), Рома както и Фенербахче. Бундеслига 34 кръг, събота 18 май  Вердер Бремен 16:30предстои  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР