Капитанът на Вашингтон Александър Овечкин не изключи вероятността да се

...
Капитанът на Вашингтон Александър Овечкин не изключи вероятността да се
Коментари Харесай

Александър Овечкин не изключи вероятността да се завърне в Динамо

Капитанът на Вашингтон Александър Овечкин не изключи вероятността да се завърне в Динамо (Москва) след края на контракта си с клуба на Националната хокейна лига.
На 27 юли беше оповестено, че 34-годишният Овечкин, който е в статут на свободен сътрудник, е подписал нов контракт с Вашингтон за период от пет години и на стойност 47.5 милиона $ (9.5 милиона $ годишно).

" Имаме шансове, би трябвало да работим. Разбира се, чакаме да спечелим Купа " Стенли ". Договорът обвързван ли е с обстоятелството, че ще приключа кариерата си във Вашингтон? Нека поговорим след пет години. Имам предпочитание да се върна в Динамо, само че още веднъж ще приказваме след пет години ", сподели Овечкин за ТАСС.

Овечкин е най-успешният състезател в историята на Вашингтон и един от най-хубавите състезатели в Националната хокейна лига. Той играе за столичани от 2005 година, когато беше определен под номер 1 в драфта.

Лявото крило има 1 197 мача в Националната хокейна лига със 730 гола и общо 1 320 точки. През 2018 година Овечкин изведе Кепиталс до Купа " Стенли ".
Руснакът игра за Динамо от 2001 до 2005 година и е повторен първенец на Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР