Капитанът на Уулвърхемптън Конър Коуди не си прави илюзии, че

...
Капитанът на Уулвърхемптън Конър Коуди не си прави илюзии, че
Коментари Харесай

Капитанът на Уулвс: Юнайтед е по-добър от миналия сезон

Капитанът на Уулвърхемптън Конър Коуди не си прави илюзии, че мачът с Манчестър Юнайтед ще е елементарен.

„ Вълците " посрещат „ алените дяволи " на „ Молиню " в последна среща от втория кръг на британската Висша лига и със самочувствието на тим, който играе в Европа. В добавка към това отборът, воден Нуно Ешпирито Санто не загуби нито една от трите си срещи с Юнайтед през предишния сезон.

„ Това е огромен мач - всеки знае това. Когато тим като Манчестър Юнайтед идва на „ Молиню ", това постоянно е нещо огромно. Въпреки че през предишния сезон те не ни победиха в нито една от трите срещи, не можем да се отпуснем и да мислим за това. Сега са друг тим, привлякоха фантастични играчи и разполагат с отличен управител ", сподели Коуди, който не мисли до каква степен може да стигне Уулвърхемптън през сезон 2019/20.

„ Ако започнеш да гледаш прекомерно напред в сезона, ще се поставиш под излишно напрежение, а ние не желаеме това. Мислим мач за мач и такава е настройката в този клуб през последните три години, откогато мениджърът дойде. Винаги се стремим да се подобряваме, тъй като знаем какъв брой сложна е Висшата лига ", добави Коуди, който е първият капитан на Уулвс от 39 години, който извежда тима до присъединяване в най-горното равнище на британския футбол и в същото време с това в европейските клубни шампионати. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР