Капитанът на Уест Хам Деклан Райс най-вероятно ще напусне тима

...
Капитанът на Уест Хам Деклан Райс най-вероятно ще напусне тима
Коментари Харесай

Арсенал и Челси влизат в битка за Деклан Райс през лятото

Капитанът на Уест Хам Деклан Райс най-вероятно ще напусне отбора през идващото лято, а в сериозна борба за подписа му се чака да влязат Арсенал и Челси, осведоми пресата на Острова. 24-годишният състезател на няколко пъти напоследък изрази желанието си да играе на най-високо равнище и да може да взе участие в Шампионската лига, което не наподобява реалистично с екипа на “чуковете ”. Настоящият контракт на халфа е до лятото на 2024-а, а той към този момент отхвърли няколко оферти да подпише нов договор точно с концепцията, че желае да смени клуба. 
 Челси разгласи още едно ново попълнение, харчовете към този момент са съвсем 200 милиона единствено през януари Челси разгласи още едно ново попълнение, харчовете към този момент са съвсем 200 милиона единствено през януари
Вестник “Гардиън ” добавя, че Микел Артета е огромен почитател на Райс и ще направи всичко допустимо през идното лято да го притегли на “Емиратс ”, а “артилеристите ”, които сега са любимец за купата в Премиър лийг, съвсем несъмнено ще си обезпечат място в Шампионската лига. Именно това е измежду нещата, които могат съществено да наклонят везните в тяхна изгода, защото Челси, които от много време имат сериозен интерес към британския национал, за момента вършат не изключително впечатляваща акция и има огромен късмет да не са част от най-престижния клубен шампионат в Европа през идната година.
 Официално: И Арсенал се похвали с януарска облага Официално: И Арсенал се похвали с януарска облага
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР