Капитанът на ЦСКА Юрген Матей разкри, че за него зимната

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей разкри, че за него зимната
Коментари Харесай

Юрген Матей: ЦСКА ми даде много и аз се надявам да им дам още повече

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей разкри, че за него зимната подготовка е била доста по-тежка от лятната, защото в този момент се е наблегнало на кондицията и тежките занимания

Футболистът получи наградата за състезател № 1 на месец декември 2021 година. В гласуването той събра 14 гласа и изпревари Мохамед Брахими, който е с 4, Дориан Бабунски с 3 и Пиерос Сотириу с 1 глас.

" Благодаря за премията. Когато пристигнах, не съм очаквал, че ще спечелвам независими награди. Сега се надявам да печелим и като тим. Радвам се, че лагерът завърши. Подготвяхме се главно кондиционно и физически. Всички сме подготвени за шампионата. Когато пристигнах от Нидерандия, играх в тим, който бе в средата на шампионата. ЦСКА ми даде опция да направя повече. Клубът ми даде доста и аз се надявам да им дам още повече.

Не беше мъчно решение за мен да продължа котракта си с ЦСКА. Имаше интерес и от други клубове, само че за момента аз желая да остана. Основната разлика сред подготовките през лятото и зимата бе, че в този момент трябваше да наблегнем на кондицията. Аз съм човек, който не обича да тича доста и ми бе по-трудно, само че всеки треньор има друг метод на подготовка. ЦСКА е един от най-добре квалифицираните физически тимове в България. Това е главната разлика.
 Рожденикът Христо Стоичков: ЦСКА претърпя най-трудното, в този момент чакам нов стадион
Рожденикът Христо Стоичков: ЦСКА претърпя най-трудното, в този момент чакам нов стадион

В нито един пост в политиката не се виждам, споделя Камата

По принцип не зависи от мен кой ще играе в отбрана. Радвам се, че Мено Кох се върна в игра. Когато играем даваме всичко от себе си, с цел да създадем мъчно решението на треньора кой да играе. В момента имаме трима чудесни нидерландски бранители и се надяваме с играта си да създадем решенията на треньора по-трудни.

В началото моят старт не бе елементарен в ЦСКА. Получих доста помощ от хората в тима и от другите в отбора. Занев ми оказа помощ доста за моята акомодация и ми изясни по какъв начин се играе футбол в България. Дебютът ми за ЦСКА не бе добър. В 40-ата минута трябваше да отида в болничното заведение. Надявам се да не се повтори. Всичко, което се случва, ми оказва помощ. Дори ми оказа помощ реакцията на почитателите, които ми писаха след случката с болничното заведение.

Надявам се да преборим Лудогорец за купата. Мисля, че в случай че не губим глупави точки, имаме късмет да го сторим. Не съм обезпокоен от селекцията в Лудогорец ", сподели Матей.
 Генерал-майор Явор Матеев подари сериозна сума на ЦСКА
Генерал-майор Явор Матеев подари сериозна сума на ЦСКА

Вижте каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР