Капитанът на ЦСКА Юрген Матай даде своята оценка след загубата

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матай даде своята оценка след загубата
Коментари Харесай

Юрген Матай: Отиваме пределно мотивирани за втория мач

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай даде своята оценка след загубата с 0:1 от Ботев (Пловдив) на Националния стадион " Васил Левски " в първи полуфинален конфликт за Купата на България.

По думите му армейците са имали малко време да се приспособяват към групировката на новия треньор Стамен Белчев.

" Проспахме първите няколко минути на второто полувреме. Те съумяха да вкарат. Дадохме им доста пространства да играят футбол. Ние също не играхме добре. Имахме няколко дни да се приспособяваме към новата скица на треньора. Видя се, че може да играем добър футбол. Те имат положителни и бързи футболисти. Дадохме им прекалено много свободни пространства. Вижда се, че имаме капацитет с новата групировка и нещата ще се получат ", стартира той.

" Да, когато победиш с 1:0, имаш преимущество. Те имат такова. Днес те честваха, само че това не значи, че ще победят. Отиваме пределно стимулирани за втория мач ", съобщи асът а ЦСКА.

Той разяснява алените картони на Браян Кордоба и Ивелин Попов.

" Мисля, че беше една концепция пресилено. Не споделям, че съдията се оправи неприятно. Свири добре. Надцени обстановката, можеше да даде жълти картони. Беше малко пресилено два червени картона ", показа той.

" Днес разочаровахме почитателите, само че те ще са там да ни поддържат. Ще изпълнят агитката на Колежа и няма да се усети, че сме посетители ", счита Матай.

" Всичко в съблекалнята пазим за себе си. Понякога е по-персонално. Не бих споделил пред камера. Може би други играчи биха, само че за мен диалозите си остават в съблекалнята ", сподели още Юрген Матай.
 ВАР и Драганов помогнаха на Ботев за победа против ЦСКА, само че всичко ще се реши в реванша
ВАР и Драганов помогнаха на Ботев за победа против ЦСКА, само че всичко ще се реши в реванша

Вижте детайлности!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР