Капитанът на ЦСКА Валентин Антов обяви, че е много важно

...
Капитанът на ЦСКА Валентин Антов обяви, че е много важно
Коментари Харесай

Валентин Антов: Много е важно Базел да не ни вкарат гол

Капитанът на ЦСКА Валентин Антов разгласи, че е доста значимо " алените " да запазят суха мрежа против Базел. Това сподели това тази заран на летище София преди заминаването на отбора за Швейцария. Решителният плейоф за влизане в групите на Лига Европа сред Базел и ЦСКА е на следващия ден.

" Те са доста сериозен тим. Направихме им разбор. Научихме им всичките положителни страни. Дай Боже да се върнем спечелили. Трябва да сме доста дисциплинирани. Не би трябвало да позволяваме лесни неточности. Трябва да запазим вратата си суха и вкараме гол "

" Емоциите са огромни, както и упованията. Надяваме се да спечелим мача. Дано да зарадваме почитателите ", сподели още той. " Когато допускаш голове, очевидно има проблем. Ако запазим чиста мрежа, ще имаме по-голям късмет. Такова е ситуацията, един мач. Ще дадем всичко от себе си да продължим ", сподели Антов.

" Нямаме терзание. Те имат доста положителни и класни футболисти. Подготвени сме и се надявам да успеем ", съобщи още той. " Всеки мач е друг. Както може да допуснем гол в първата минута, по този начин и в последната. В началото на сезона имахме известни проблеми през първите полувремена ", сподели още Антов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР