Капитанът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде мнението си след победата

...
Капитанът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Нуждаехме се отчаяно от тази победа

Капитанът на ЦСКА Тобиас Хайнц даде мнението си след успеха с 2:0 над Ботев (Враца) в efbet Лига. Норвежецът призна, че триумфът е бил доста значим за " алените ".

" Нуждаехме се обезверено от тази победа след тежкия интервал, в който бяхме. Не сме удовлетворени от цялостното показване, само че въпреки всичко беше значимо да спечелим, имаме чиста мрежа, отбелязахме две попадения и сме щастливи. Може би имахме малко по-различно държание в днешната среща по отношение на предходните срещи, направихме това, което беше належащо. Сега обаче ни чака още по-тежък дуел с Черно море, който започва чудесно сезона. 

Надявам се да имаме добър резултат и тази победа да ни помогне да се представяме все по-добре. Просто през днешния ден трябваше да вкараме повече религия и сила в мача, да покажем, че сме добър тим и всеки дуел би трябвало да бъде извоюван, това беше днешната разлика. Много неща се случиха в последно време, доста неща ни затрудниха - разнообразни тактики, треньори, играчи, които се появиха в тима, само че мисля, че през днешния ден направихме първата стъпка. Това не е опрощение за нас за това, което демонстрираме в дуелите. Днес бяхме по-добри от предходните дуели, това е значимо за нас ", каза Хайнц. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР