Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей сподели причините за

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей сподели причините за
Коментари Харесай

Юрген Матей: Може би Черно море беше малко по-добър от нас

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей показа аргументите за загубата от Черно море за Sesame Купа на България. " Червените " бяха отстранени на четвъртфинална фаза, откакто отстъпиха с 1:2 на стадион " Българска войска ".

Нидерландският защитник призна, че " моряците " са били по-добрият тим през днешния ден и разяснява за идната битка за шампионската купа в efbet Лига.
 ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на " алените " за дубъл
" Много е рано да разбираем какво се обърка. Ако погледнем целия дуел, може би те бяха малко по-добри. На моменти нямахме шанс. Прекалено елементарно губихме лесни топки. Те ни накараха да се усещаме, че ще бъде мъчно. Изиграха най-хубавия си мач. Имахме сложни моменти тъкмо тогава, когато трябваше да играем просто футбол. 
 Илич: Това би трябвало да ни бъде обеца на ухото, направихме две огромни неточности Илич: Това би трябвало да ни бъде обеца на ухото, направихме две огромни неточности
Позволихме им да имат няколко шанса и се възползваха. Успехът им е подобаващ, а ние не играхме по този начин, както трябваше. 

Имах възприятието, че ние сме на нужните честоти да се представим добре, само че не се получи. 


16  ЦСКА - София - Черно море
Ние се борим за нещо още по-голямо. Гадно е да отпаднеш за Купата вкъщи. Вече би трябвало да се фокусираме върху шампионата. В добра позиция сме за шампионската купа. Няма да има доста време да съжаляваме, тъй като в неделя играем против Славия. Ще създадем нашите заключения. Треньорът ще ни показа къде сме сбъркали и ще продължим да се борим ", сподели Матей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР