Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей изрази мнение след

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей изрази мнение след
Коментари Харесай

Матей: Съдията нямаше никакъв контрол върху мача

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей изрази мнение след дуела с Лудогорец, че равенството е обективен резултат. Нидерландският защитник не остана удовлетворен от решенията на основния арбитър Георги Кабаков и показа, че реферът не е имал никакъв надзор върху мача.

" Мисля, че равенството е обективен резултат, само че ние не сме удовлетворени от него, тъй като бяхме пристигнали за трите точки. Съдията нямаше никакъв надзор върху мача. Мисля, че още първоначално взе някои странни решения, като жълтите картони на Шопов и Линдсет. Не ни даде и дузпа първоначално. Имаше и хвърлени предмети, поради които на нашия стадион мачът беше спрян и ни наказаха за два мача, а тук нямаше нищо такова. 
 Лудогорец и ЦСКА - София не взеха решение нищо след огромно представление в Разград, Кабаков отново се провали Лудогорец и ЦСКА - София не взеха решение нищо след огромно представление в Разград, Кабаков отново се провали
Предния път съдията се оправи добре с мача, през днешния ден не чак толкоз. Ако това се случи на нашия стадион, незабавно ще има санкции, ще играем без аудитория и така нататък Вероятно и той е изпитвал напрежение, случват се такива неща. 
 Илич: ВАР трябваше да гледа за дузпа за Лудогорец, само че трябваше да гледа и за две дузпи за нас Илич: ВАР трябваше да гледа за дузпа за Лудогорец, само че трябваше да гледа и за две дузпи за нас
Нито единият, нито другият тим си е подсигурил купата. Ако някой сбърка, другият сигурно ще се възползва от това. Трябва да създадем всичко допустимо да спечелим всичките си мачове ", съобщи Матей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР