Капитанът на ЦСКА-София в реванша срещу Адмира Вакер Рубен Пинто

...
Капитанът на ЦСКА-София в реванша срещу Адмира Вакер Рубен Пинто
Коментари Харесай

Рубен Пинто: Благодаря на феновете, бяха фантастични

Капитанът на ЦСКА-София в реванша против Адмира Вакер Рубен Пинто благодари на ентусиастите на " алените " за поддръжката в дуела в Австрия. Българският отбор победи Адмира Вакер с 3:1 в реванша и се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа с общ резултат 6:1.

" Най-напред желая да благодаря на почитателите, бяха фантастични, те бяха нашият 12-и състезател ", стартира полузащитникът. " Показахме, че в този миг сме по-добрият тим от Адмира. Играхме добре, отборът ни е като семейство, излизаме дружно на терена, борим се дружно, желаеме да нападаме и постоянно се стараем да си свършим добре работата и в този момент се поздравихме един различен след мача. Не се бяхме успокоили след 3:0 в първия мач, само че знаехме, че в случай че вкараме рано през днешния ден, играчите на Адмира ще рухнат душевен и няма да могат да продължат да ни се опълчват.

Първият гол направи по този начин, че ние да направляваме мача. Удоволствие е за мен да съм капитан на ЦСКА. Това е огромна отговорност. Всички знаят, че ЦСКА е популярен клуб с огромна история. Когато пристигнах тук, желаех да оказа помощ да продължим историята. Радвам се, че съм един от капитаните на тима, само че желая да кажа на нашите почитатели, че всеки един от нас е капитан, да носиш лентата е отговорност, само че всеки има отговорности на и отвън терена.

Тази година желаеме да реализираме нещо и да бъдем част от историята ", разкри португалецът. Атмосферата в отбора ни е страхотна. Всеки от нас е стимулиран, желаеме да допринесем за историята, само че вървим малко по малко. Предстои ни мач с Дунав, играем вкъщи пред нашите фантастични почитатели. Искаме да продължим да демонстрираме добра игра и да спечелим колкото се може повече срещи. Не се успокояваме след класирането за третия кръг в Лига Европа. Искаме да достигнем и до плейофите. Мотивацията би трябвало да е вътре в теб, няма потребност някой да те стимулира. Това са най-хубавите мачове за нас, нямаме нищо за губене, можем единствено да спечелим.

Мисля, че в мачовете от евротурнирите възможностите на два тима постоянно са равни. В първия мач от третия кръг в къщи би трябвало да играем по-силно и да опитаме да спечелим, само че да играем и с глава, освен със сърце. Мислим единствено за Дунав, по-късно ще насочим мислите си към Лига Европа. Ел Маестро се пробва да ни държи мозъците хладни. Виждате, че изиграхме 6 мача за къс интервал, само че сме непрекъснати. Направихме доста хубава подготовка. Не можем постоянно да сме на върха, само че ще опитаме да се задържим там допустимо най-дълго ", приключи Пинто. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР