Капитанът на ЦСКА-София Рубен Пинто коментира успеха на “червените” във

...
Капитанът на ЦСКА-София Рубен Пинто коментира успеха на “червените” във
Коментари Харесай

Рубен Пинто: Няма какво да губим срещу Копенхаген

Капитанът на ЦСКА-София Рубен Пинто разяснява триумфа на “червените” във втория квалификационен кръг на Лига Европа против Адмира Вакер. Днес българският тим победи своя конкурент с 3:1 и с общ резултат 6:1 продължава в идната фаза на евротунирите, където ще срещне отбора на Копенхаген.

“Искам да благодаря на нашите почитатели. Бяха фантастични. Те бяха нашият 12 състезател. Показахме, че сме по-добрият тим от Адмира. Играхме по-добре. Излизаме на терена, борим се, в никакъв случай не се помиряваме. Поздравихме се след мача. Знаехме, че в случай че вкараме рано, противникът ще рухне. Това ни разреши да направляваме мача и да търсим още голове. За мен е наслаждение да съм капитан на ЦСКА. Всеки знае, че това е приказен тим с доста богата история. Дойдох да оказа помощ и хората ме посрещнаха добре. Атмосферата в тима е прелестна. Всеки е стимулиран и желае да способства за историята на този клуб”, стартира коментара си Пинто.

“Срещу Дунав желаеме да спечелим още веднъж и да покажем добра игра. Няма нищо за губене против Копенхаген и желаеме да спечелим. Искаме да израстваме и да стигнем до плейофа за Лига Европа. В Европа възможностите са равни. Вкъщи би трябвало да играем по-силно, тъй като ще имаме поддръжката на нашите почитатели. Сега мислим единствено за Дунав. Всеки треньор има избран взор върху играта. Ел Маестро се пробва да държи главите ни хладни”, приключи полузащитникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР