Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев разказа как се справя с

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев разказа как се справя с
Коментари Харесай

Занев: Правим тренировки по скайп, не изпадайте в паника

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев описа по какъв начин се оправя с изключителната обстановка. Бранителят на " алените " изясни по какъв начин в отбора поддържат форма сега.

" В Благоевград съм. Като всички хора съм у дома. Не съм от най-страхливите, които си заравят главата под юргана, само че в същото време съблюдавам всички инструкции и доста добре си давам сметка, че казусът с ковид е сериозен.

За нас спортистите, които сме привикнали на натоварване, не е хубаво да водим затънал метод на живот. Организмът ще изпадне в потрес, в случай че лежиш по през целия ден. Затова поддържаме форма - кой у дома, кой на открито. Аз имам маршрут и търча в гората. Разбира се, върша го самичък - няма безусловно никакви хора с мен и към мен ", сподели Занев пред Блиц.

" На обществени места излизам с маска. Когато съм у дома, до неотдавна гледах постоянно телевизия. Но, почтено казано, към този момент заобикалям. Оттам идват най-вече отрицателни вести и по този начин се ускорява психозата. Да, това не се прави съзнателно, в противен случай - уведомяват ни за протичащото се. Като се слушам обаче с другари, чувствам във всеки терзание.

Хубавото е, че страната взе превантивни ограничения и в случай че всички бъдем съществени, пандемията ще свърши. Всеки от нас в ЦСКА тренира по специфична стратегия от у дома. Имаме тренировки по скайп.

Нямам концепция по кое време ще се възобнови шампионата, само че надали ще е по-рано от края на май или началото на юни. Пожелавам на всички да се пазят, да не изпадат в суматоха и да са здрави ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР