Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев обяви след равенството (1:1) срещу

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев обяви след равенството (1:1) срещу
Коментари Харесай

Занев: Само победи над Левски и Лудогорец ни връщат в борбата за титлата

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев разгласи след равенството (1:1) против Дунав в Русе, че единствено победи над Левски и Лудогорец ще върнат отбора в битката за купата.

“Разочароващ резултат за нас. Трябваше непременно да победим. Както знаете, направихме две неверни стъпки на “Армията”. Ако желаеме да останем в битката, би трябвало да стартираме да побеждаваме. Неприятно е когато губиш точки, само че сами сме си отговорни. В днешния мач ни вкараха без удар във вратата и от наша нелепост в наказателното поле.

Опитахме да се върнем в мача, играхме в тяхната половина, само че не успяхме да си развием офанзивите. В някои обстановки имахме малшанс.

Но за следващ мач нашият тим играе в 18.00 часа. Не желая да звучи като опрощение, само че не е ОК. След като Дунав си беше подхванал тяхната тактичност, да стоят пред тяхното наказателно поле, времето им оказва помощ. Но това не е опрощение.

Допуснахме доста малоумен гол и вкарахме единствено един път.

Сега ни следва мач против Левски. Фаворит в дербито няма, само че би трябвало да победим непременно, с цел да изправим грешките. Само победи над Левски и Лудогорец ни връщат в битката за титлата”, сподели Петър Занев. efbet Лига 7 кръг, неделя 25 август  Дунав 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР