Капитанът на ЦСКА - София Иван Турицов сподели пред Sportal.bg,

...
Капитанът на ЦСКА - София Иван Турицов сподели пред Sportal.bg,
Коментари Харесай

Турицов: Всички сме семейство, нямаме една звезда

Капитанът на ЦСКА - София Иван Турицов показа пред Sportal.bg , че е удовлетворен от подготовката на отбора досега. Бранителят е на мнение, че в тима няма звезди и всички са едно семейство.
 ЦСКА - София взе победа в последната секунда против поляци ЦСКА - София взе победа в последната секунда против поляци
“Досега и в контроли и публични мачове не ми се е случвало да пропусна дузпа. Всеки пропуща, тъй че е върпос на време, само че нека да е по-натам във времето. Не съм упражнявал нещо особено. Идва ми от вътрешната страна, виждам вратаря и съумявам да го залъжа. На тренировки ми се случва постоянно да пропущам, само че на мачове към този момент не ”, сподели Турицов, който и през днешния ден осъществя при успеха с 3:2 над Гурник Забже.

“Мисля, че тимът ще наподобява по-добре и по-добре. Мисля, че и в първата контрола се представихме на едно положително равнище. Нормално е да изглеждаме и малко изморени, само че ще влизаме в игрови темп. Засега имаме единствено един нов футболист и момчета от школата. Младите е значимо да слушат нас по-опитните. Тобиас Хайнц мисля, че доста добре влиза в тима и му би трябвало още малко, с цел да бъде изцяло аклиматизиран. Аз не проследявам другите тимове в контролите, в този момент мачовете не са толкоз значими и съм фокусиран в нашия тим. Всички сме един тим и няма по какъв начин да има една звезда. Всички сме едно семейство ”, сподели Турицов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР