Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски се надява червените да спечелят

...
Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски се надява червените да спечелят
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА-София има неистово желание да стане шампион

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски се надява " алените " да завоюват купата още този сезон. Отборът започва неприятно, само че последователно излезе от рецесията с две разгромни победи над пловдивските Ботев и Локомотив.

" Всички имаме неистовото предпочитание да станем първенци още този сезон. Опитваме да забравим неприятния старт и малко по малко с положителните игри и позитивните резултати и това ще стане. Без да се изхвърлям, мисля, че имаме положителни шансове да спечелим купата ", сподели Чорбаджийски в изявление за клубния уебсайт на " алените ".

" Чорбаджийски показа, че е доста самокритичен, на моменти даже повече от естественото, само че прави всичко допустимо да почисти грешките от играта си.

" Аз съм най-големият критик на себе си. Изживявам всяка една неточност, всяко едно едва показване. Понякога даже пресилвам със самокритиките. Много ми оказва помощ Ники Бодуров, който ми дава скъпи препоръки. Може да звучи смешно, само че на 21-22 години за първи път слушам за неща, които са непотребни в играта ми. Имам много пропуски, само че виждам да почиствам грешките ", сподели още Чорбаджийски, който през днешния ден навършва 22 години.

Централният бранител към този момент е привикнал с отговорността да носи капитанската лента на ЦСКА-София.

" Вече привиквам с отговорността като капитан на ЦСКА. С помощта на по-опитните в тима, съумявам да се оправям. Тук съм от дете и съм изцяло наясно с емблемата и алената фланелка. Това ме прави по-амбициран и по-трудолюбив. В ЦСКА би трябвало да бъдеш за образец, освен на терена, само че и отвън него ", сподели Чорбаджийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР