Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви в интервю за Канал

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев обяви в интервю за Канал
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА разкри кой ще е треньор през пролетта

Капитанът на ЦСКА Петър Занев разгласи в изявление за Канал 3, че Милош Крушчич ще води алените напролет. Защитникът добави, че не изключва своя тим от битката за купата, макар че изостава на 9 точки зад водача Лудогорец.

“Резултатите, които реализира Милош, сами по себе си приказват, че той има бъдеще в треньорската специалност. Сплоти тима, сплоти колектива. Вярва, пробва се да постанова актуален жанр на игра, само че за това му би трябвало време. Дали ще го получи… единствено от медиите слушам, че ще бъде сменян. Доколкото знам - остава. Но под негово управление тимът заигра доста по-добре “, сподели Занев.

“Милош самичък взима решенията, работи по различен метод и има разнообразни условия за подготвителния развой. Тези първи шест месеца не бяха положителни за нашия тим. Има няколко аргументи - доста неприятният старт, който направихме при започване на сезона, тъй като той повлия за вътрешния климат в тима. Доста нови футболисти пристигнаха, а имахме малко време да се сработим. Смея да настоявам обаче, че в случай че надградим през зимната подготовка и почистим слабостите, които допуснахме, можем да се върнем в битката за титлата”, добави бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР