Капитанът на ЦСКА, Петър Занев, бе категоричен, че отборът не

...
Капитанът на ЦСКА, Петър Занев, бе категоричен, че отборът не
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА за кадрите: Отборът не тренира, играчите са се засекли случайно

Капитанът на ЦСКА, Петър Занев, бе безапелационен, че тимът не тренира групово. Защитникът дефинира фрагментите от Панчарево, които през вчерашния ден се появиха , като офанзива против клуба.

Бранителят добави, че може би играчите инцидентно са се засекли въз основата, макар че са желали да водят самостоятелни занимания.

"Отборът няма тренировки. Когато беше оповестено изключителното състояние, ни бяха направени самостоятелни стратегии. Останах сюрпризиран от фрагментите. Отборът на ЦСКА не тренира. Ако това в действителност е от през вчерашния ден, може би играчите са желали да упражняват самостоятелно и са се струпали на едно място инцидентно. Грозно е това, тъкмо в тази обстановка. Целта е да се очерни тима и всичко е целеустремено.

Капитанът призна, че въпросът с намаляването на заплатите към момента не е обсъждан, само че изрази подготвеност от футболистите.

"Не сме говорили с управлението. Но футболистите сме подготвени да си понижим заплатите си. За мен шампионата би трябвало да се довърши ", съобщи Занев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР