Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е под въпрос за двубоя

...
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е под въпрос за двубоя
Коментари Харесай

Бодуров стресна ЦСКА - капитанът на армейците под въпрос за Лудогорец

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е под въпрос за дуела с Лудогорец.
 Съдия номер 1 за 2015 година ще свири ЦСКА - Лудогорец  Люпко Петрович приготвя тактиката на ЦСКА за Лудогорец
Той е получил травма в мача с Черно море. Първоначалната прогноза беше, че бранителят ще се възвърне до събота, само че той не е упражнявал на цялостни обороти през по-голямата част от седмицата.

Днес Бодуров ще премине финален тест, който ще покаже дали ще може да се включи в игра. Отсъствието на капитана би била сериозен удар за ЦСКА преди основния конфликт в събота.

Без него " армейците " позволиха 3 гола от Ботев Пд в реванша за купата на " Армията " и бяха изхвърлени от шампионата. Тогава в центъра на отбраната действаха Валентин Антов и Нуно Томаш.

Срещу Лудогорец титуляр сигурно ще е Чорбаджийски, който получи късмет на " Тича " в предишния кръг (3:1) и се показа сносно.

В случай, че Бодуров не играе в събота, то в центъра на защитата ще застане Томаш, оповестява „ Тема спорт “. 

Срещу Лудогорец Антов пък може да отстъпи мястото си пред отбраната на Жанио Бикел.

ЦСКА ще се нуждае от халф на пейката поради наказването на Тиаго. Другите полузащитници, с изключение на Антов и Бикел, са Малинов и Пинто, които ще работят в по-предни позиции.

Цели шестима играчи на армейците са застрашени от наказване. С по 8 жълти и надлежно с пропускане на два мача са застрашени Бодуров, Малинов и Пинто, а с по 4 картона и един дуел глоба пък висят Антов, Жеферсон и Лясков. Спиране на правата ще има при 9 и 5 жълти.

В Лудогорец няма директно застрашени с наказване футболисти. На линия след травма е десният бек Сисиньо, който не попадна в групата при визитата на Берое.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР