Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров бе наказан от Дисциплинарната комисия

...
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров бе наказан от Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

ЦСКА без Бодуров в реванша с Ботев, тежки глоби за Любо Пенев и Павел Колев

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров бе осъден от Дисциплинарната комисия за една среща и ще пропусне реванша с Ботев Пловдив от полуфиналите за Купата на България на следващия ден.
Санкцията за централния бранител идва, откакто по време на дербито с Левски в събота той наплю халфа на " сините " Богдан Вашчук.
Тежки санкции след дербито има и за двата клуба, като треньорът на " алените " Любослав Пенев е санкциониран с 8000 лв. за " за наново уронване на престижа и основаване на негативизъм към българското съдийство в средствата за всеобща информация ".
По-рано тази пролет Пенев бе санкциониран с 9000 лв. за рецензии към съдийството и Българския футболен съюз. За същото нарушение полузащитникът на " армейците " Кристиян Малинов е санкциониран с три хиляди лв..
По същата точка е осъден и изпълнителния шеф на Левски Павел Колев, като той ще би трябвало да заплати глоба в размер на 5000 лв.. Допълнителни санкции има за двата тима и поради държанието на почитателите им на Националния стадион " Васил Левски ".
За нерегламентирано потребление на факли, довели до прекъсване на играта, хвърлени предмети и нецензурни и обидни викания отборът на ЦСКА е санкциониран с общо 3300 лв..
За нерегламентирано потребление на факли и димки, нецензурни и обидни викания и възпламеняване на пиротехнически средства отвън бранша и рискови за здравето Левски ще би трябвало да заплати 4300 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР