Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски беше видимо унил след загубата

...
Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски беше видимо унил след загубата
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА: Паднахме от високо и сега боли

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски беше очевидно посърнал след загубата с 1:2 от Ботев Пловдив в 32-ия кръг на Първа лига. Централният защитник не дава постоянно изявленията, само че застана пред камерите след провалянето, което подсигурява 7-ата поредна купа на Лудогорец.

Драма в Пловдив, Ботев би ЦСКА и прати купата в Разград

В Коматево ЦСКА на два пъти изостана в резултата и не съумя да се възвърне, макар че получи противоречива дузпа в продължението на мача. Изстрелът на Хеан Бланко беше отразен от вратаря Даниел Кайзер и по този начин в една седмица „ червените” претърпяха провал в двете си съществени цели – шампионата и Купата на България.

Лудогорец първенец на България за седми следващ път!

„ Най-просто казано: те вкараха 2 гола, ние – един. Изпуснахме обстановки, само че и нямахме доста чисти състояние. Накрая и шансът не беше с нас”, съобщи 22-годишният Чорбаджийски.

Белчев: Бяхме неузнаваемо слаби, шефовете да кажат оставам ли

„ Да ни е липсвало въодушевление, не бих споделил. Опитахме да преодолеем разочарованието от седмицата, че сме отвън сметките и на двата фронта. Тренирахме без напрежение, имаше въодушевление, само че просто не се получи.”

„ Какво се случи с ЦСКА напролет? Това се опитваме да си разбираем всички. Видно е, че има спад в играта ни. Причините за това несъмнено са доста. Тепърва ще проучваме, ще забележим къде сме сбъркали.”

„ Не е прелестно за никого. Паднахме от много високо и ни боли. Може би има някакъв резултат и ни държи. Със сигурност не играем с настроението, което имахме преди. Паднахме два пъти за една седмица. Трябва да вдигнем главите, има още 4 мача. ЦСКА би трябвало да излезе с достолепие от тях.”

А има ли капитанът на ЦСКА терзания, че почитателите ще се оттеглен от дуела против Лудогорец на 5-и май, който ще бележи 70-ата годишнина на клуба?

„ Няма какво да приканвам почитателите, те сигурно ще бъдат на стадиона. От доста години съм в този клуб и в никакъв случай не сме оставали без поддръжка. Длъжни сме да приключим сезона с чест поради тях, поради неуморната им поддръжка, която получавахме на всички места. Ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да ги зарадваме”, приключи Чорбаджийски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР