Капитанът на Царско село Реян Даскалов потвърди позицията на клуба,

...
Капитанът на Царско село Реян Даскалов потвърди позицията на клуба,
Коментари Харесай

Царско село настоява за прекратяване на първенството

Капитанът на Царско село Реян Даскалов удостовери позицията на клуба, че поради действителната обстановка е най-добре сезонът да бъде преустановен и да се зачете актуалното класиране.

" Според мен е невероятно шампионата да бъде приключено в цялостния си тип. При състояние, че всеки от нас тренира самостоятелно, няма по какъв начин да бъдем даже на 50% от оптималната си форма. Смятам, че най-хубавият вид е сезонът да завърши при настоящето класиране, да се оправим с вируса и всичко да стартира изначало, тъй като в последна сметка здравето е най-важно ", безапелационен е Даскалов.

" Звучи много разумно следващата година да има шампионат с 16 тима и съм склонен с разновидността, който Ботев (Враца) предложи за осъществяване на шампионата. Мисля, че 30 мача на година са добре, като се има поради, че има срещи и за Купата на България ", добави той.

" Ние още не сме обсъждали понижаване на заплатите. Аз персонално обаче считам, че е вярно всички футболисти да създадат сходен компромис към тима си, до момента в който сезонът е замразен ", добави халфът.

" Меридиан Мач " Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР