Капитанът на Тотнъм Уго Лорис демонстрира самочувствие след първите официални

...
Капитанът на Тотнъм Уго Лорис демонстрира самочувствие след първите официални
Коментари Харесай

Капитанът на Тотнъм: Сити и Ливърпул трябва да ги е страх от нас

Капитанът на Тотнъм Уго Лорис показва самочувствие след първите публични мачове на своя отбор и разгласи, че основните кандидати за трофея във Висшата лига – Манчестър Сити и Ливърпул – ще сбъркат грубо, в случай че вършат сметките си без да вземат поради наличието на „ шпорите”.

Миналия уикенд лондончани се добраха до 2:2 като посетител против Сити и отмъкнаха първи точки за сезона от хегемона във Висшата лига през последните 2 години. През юли пък „ шпорите” имаха край в Шампионската лига против Ливърпул, който изгубиха с 0:2, а през лятото не стояха със скръстени ръце и укрепиха тима си. За да стигнат до мача за трофея, хората на Маурисио Почетино по доста трагичен метод отстраниха „ гражданите” в четвъртфиналите и Аякс в полуфиналите.

„ Мисля, че Сити и Ливърпул би трябвало да се тормозят от нас. Доказахме през последните години, че можем да отвърнем на най-хубавите отбори във Висшата лига и Европа. Важно е да вършим това регулярно през този сезон, значимо е да гостуваме на стадионите на Сити и Ливърпул и да взимаме точки”, разяснява вратарят Лорис.

„ Знаем какъв брой сме положителни. Знаем, че сме топ тим, само че когато нещата опрат до сходни гостувания, би трябвало да реализираме резултати.”

„ Мениджърът не ни разрешава да се опасяваме. Не влизаме в нито един мач съкрушени душевен. Всеки път сме на терена с мисълта, че можем да спечелим и да надиграем противника.”

„ Все отново би трябвало да признаем, че Сити и Ливърпул са същинските кандидати за трофея. Ние ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да се борим за първото място, само че ще бъде мъчно да намерим постоянството.”

„ Трябва да опитаме да използваме опита, който натрупахме през последните няколко години, по най-хубавия метод. Всичко опира до детайлите – да не губим мач, изключително подобен, който не заслужаваш да спечелиш. Постигаш тъждество, взимаш точка и всичко е наред, тъй като и противникът прибира такава. Ако искаш да останеш покрай най-хубавия отбор във Висшата лига, това възприятие е значимо. През предишния сезон имаше мачове, в които заслужавахме еднакъв, само че загубихме. Знаем какъв брой мъчно се играе като посетител на Сити, по тази причина резултатът ни дава убеденост. Сега просто би трябвало да намерим своето постоянство”, заключи Лорис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР