Капитанът на тестовете на Англия Бен Стоукс се очаква да

...
Капитанът на тестовете на Англия Бен Стоукс се очаква да
Коментари Харесай

Очаква се Бен Стоукс да бъде готов за началото на тестовата серия на Англия в Индия, но няма да играе в купа

Капитанът на тестванията на Англия Бен Стоукс се чака да бъде подготвен за началото на обиколката от пет теста в Индия, започваща на 25 януари след е определен в тим от 16 индивида по-малко от две седмици откакто претърпя интервенция на лявото коляно.

Стоукс няма да взе участие в серията, сподели шефът на британския крикет Роб Кий във видео диалог в понеделник, макар че това беше в никакъв случай проектът след интервенцията му на 29 ноември.

Кий сподели, че интервенцията на Стоукс е била „ сполучлива “ и че капитанът е на път да бъде подготвен за първия тест в Хайдерабад от 25 януари -29.

Стоукс съвсем не записа топка в серията Ashes против Австралия тази година и беше единствено удар на скорошното Световно състезание над 50 играчи, което също се организира в Индия.

Това ще бъде първата тестова серия за Англия след пенсионирането на ветерана пейсър Стюарт Броуд, до момента в който Крис Уокс, един от най-хубавите играчи на бърз боулинг в тима в Ashes, беше пропуснат. Вместо това, Англия ще има четирима играчи в лиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР