Капитанът на Спартак Варна и един от най-добре представящите му

...
Капитанът на Спартак Варна и един от най-добре представящите му
Коментари Харесай

Виктор Митев: Спартак винаги се стреми да доминира

Капитанът на Спартак Варна и един от най-добре представящите му се играчи през този полусезон Виктор Митев изясни за какво не са съумели да завоюват в Монтана.

„ Бяхме по-дейния и по-искащия успеха тим и се справяхме добре до 30-ия метър, само че оттова нататък нещата не се получаваха. Имахме и малко положения. Мисля, че противникът играеше по този начин, че да не загуби. Като цяло би трябвало да си изваждаме поучения от такива мачове “, сподели Митев.

„ Често обаче против нас тимовете са затварят с по 10 души и става комплицирано. Получават се неприятни мачове и изпълнени напрегнато, а феновете желаят да гледат отворени такива. Но това не зависи от Спартак, който се стреми постоянно да има контрола върху топката и играта, да играе атакуващ футбол и да господства “, добави той.

„ Всеки мач в тази група е сложен и всеки може да загуби точки. Ние обаче не се интересуваме от другите и от това кой е афиширал, че ще се бори за първите две места. Ние имаме сложена цел, която желаеме да осъществим и гледаме единствено нашата игра. Така че ще продължим да мислим мач за мач и да се подобряваме във всяко едно отношение “, сподели още Митев.

„ До този миг в доста дуели създавахме доста положения, само че вкарвахме малко от тях. Затова би трябвало да сме ефикасни отсега нататък в завършващата фаза. Видяхте, че откакто побихме Марек с 4:0, тръгнахме по инерция в идващите срещи. Срещу Септември играхме добре, само че изгубихме. Срещу Добруджа обаче се представихме извънредно и не трябва да повтаряме такава игра “, разяснява полузащитикът.

„ Радвам се, че имаме обединен колектив и положителни реализатори, а страхотните ни почитатели ни поддържат на всички места. Надявам се със идващите си продукции да демонстрираме, че заслужаваме да реализираме това, което всички в Спартак желаят “, приключи Виктор Митев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР