Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края

...
Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края
Коментари Харесай

Капитанът на Славия пред трансфер в Русия

Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края на сезона. Халфът прави доста мощен сезон и взе лентата от Емил Мартинов, който пое към арменския Сабаил след триумфа за Купата на България през май 2018 година

23-годишният футболист може да смени " белите " с съветски клуб, твърди " Меридиан мач ". В последните сезони Славия продава доста съществено в страни от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Благой Георгиев мина в Терек, Райе Мболи - в Криля Советов, Николай Димитров-Хичо пое към Урал, Ивайло Димитров-Косъма отпътува за Арарат-Ереван, Стефан Велков бе на проби в ЦСКА (Москва), а Венци Стефанов даже съумя да уреди Атанас Курдов в Астана.

Карабельов има цели 32 мача през този сезон, в които осъществя 3 гола, като два от тях бяха против ЦСКА. До момента в кариерата си халфът, който е бил викан и в националния отбор, само че към момента не е дебютирал, е играл единствено за Славия. Изключение вършат 4 месеца в Царско село чартърен през есента на 2017 година Предполага се, че преди да се стигне до трансфер на Карабельов ще се изчака вероятно присъединяване на Славия в Европа и чак по-късно той ще бъде продаден. Ако пък " белите " не съумеят да се класират за шампионатите, то Карабельов незабавно ще бъде трансфериран.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР