Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края

...
Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края
Коментари Харесай

Капитанът на Славия може да напусне отбора след края на сезона

Капитанът на Славия Янис Карабельов може да напусне след края на сезона. Халфът прави доста мощен сезон и взе лентата от Емил Мартинов, който пое към арменския Сабаил след триумфа за Купата на България през май 2018 година

23-годишният футболист може да смени " белите " с съветски клуб, твърди " Меридиан мач ". В последните сезони Славия продава доста съществено в страни от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Благой Георгиев мина в Терек, Райе Мболи - в Криля Советов, Николай Димитров-Хичо пое към Урал, Ивайло Димитров-Косъма отпътува за Арарат-Ереван, Стефан Велков бе на проби в ЦСКА (Москва), а Венци Стефанов даже съумя да уреди Атанас Курдов в Астана.

Карабельов има цели 32 мача през този сезон, в които осъществя 3 гола, като два от тях бяха против ЦСКА. До момента в кариерата си халфът, който е бил викан и в националния отбор, само че към момента не е дебютирал, е играл единствено за Славия. Изключение вършат 4 месеца в Царско село чартърен през есента на 2017 година Предполага се, че преди да се стигне до трансфер на Карабельов ще се изчака вероятно присъединяване на Славия в Европа и чак по-късно той ще бъде продаден. Ако пък " белите " не съумеят да се класират за шампионатите, то Карабельов незабавно ще бъде трансфериран.
 Чистката в Славия продължава
Чистката в Славия продължава

Такова е желанието на Златомир Загорчич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР