Капитанът на Саутхамптън Джеймс Уорд-Праус подписа нов договор с клуба.

...
Капитанът на Саутхамптън Джеймс Уорд-Праус подписа нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Капитанът на Саутхамптън подписа нов договор

Капитанът на Саутхамптън Джеймс Уорд-Праус подписа нов контракт с клуба. Той се обвърза със " светците " за идващите пет години.

Халфът е младеж на Саутхамптън, като стартира да тренира в клуба от осемгодишен. Изминалия сезон той игра без промяна във всички срещи от Висшата лига.

" И преди съм казвал, че Прауси е състезател, който въплъщава клуба ", бе коментарът на мениджъра на " светците " Ралф Хазенхютъл. - Не единствено, че се е развил като състезател тук, само че неговата отдаденост и отношение към работата са на извънредно равнище. Той не играеше доста, когато дойдох, само че слушаше и работеше върху всеки аспект от играта си. Затова доближи равнището, на което е сега. "

" Everyone knows it is a club very close to my heart. "

Hear from after he signed a new five-year deal with:
— Southampton FC (@SouthamptonFC)
" Започнах тук като 8-годишен и имах за цел да стигна до първия тим. Благодарността към клуба е толкоз огромна, тъй като хората в него ми разрешиха да последвам фантазията си. Дадоха ми опция и ми помагаха по пътя ", показа Уорд-Праус.

25-годишният състезател дебютира за " светците " още на 16 години в мач за Купата на Лигата против Кристъл Палас през октомври 2011 година Той има 24 гола в 278 мача за Саутхамптън. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР