Капитанът на САЩ за Купа Дейвис Марди Фиш и треньорът

...
Капитанът на САЩ за Купа Дейвис Марди Фиш и треньорът
Коментари Харесай

Марди Фиш и Боб Брайън бяха глобени заради промотиране на букмейкър

Капитанът на Съединени американски щати за Купа " Дейвис " Марди Фиш и треньорът Боб Брайън бяха санкционирани с по 10 000 $ и осъдени условно за по четири месеца от Международната организация за тенис интегритет (ITIA) поради нарушение на разпоредбите за спонсорство с хазартни компании. И двамата са употребявали обществените мрежи, с цел да популяризират букмейкърски уебсайт, което не е позволено от правилника на ITIA. 

Постовете и на двамата бързо бяха изтрити от профилите им и те са оказали цялостно подпомагане на проверяващите. От ITIA показаха, че правата на двамата някогашни тенисисти ще бъдат спрени, единствено в случай че през идващите четири месеца, считано от 11 ноември тази година, създадат ново нарушаване. 

40-годишният Фиш доближи до номер 7 в международната класация в кариерата си, а през 2004 година завоюва сребърен орден на Олимпийските игри в Атина. Той има участия на четвъртфиналите на Откритите шампионати на Австралия и Съединени американски щати, както и на " Уимбълдън ". 

44-годишният Брайън е някогашен номер 1 в света на двойки. Той игра през цялата си кариера с брат си Майк Брайън. Боб Брайън има 23 трофеи на двойки и смесени двойки от шампионатите от " Големия шлем ".

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР