Капитанът на Рома Даниеле Де Роси намекна, че съвсем скоро

...
Капитанът на Рома Даниеле Де Роси намекна, че съвсем скоро
Коментари Харесай

Де Роси загатна за отказване от футбола

Капитанът на Рома Даниеле Де Роси загатна, че напълно скоро ще постави завършек на футболната си кариера в изявление за клубната телевизия на " джалоросите ". 35-годишният полузащитник на " вълците " прекара цялата си футболна кариера на " Олимпико " и е един от най-големите любимци на италианската аудитория. Де Роси е сигурен, че и след него тимът на Рома ще продължи развиването си, както е направил след отдръпването на легендата Франческо Тоти.

" When I see players these days do Instagram videos from the locker room before a game, I’d like to take a baseball bat to their teeth… "

- Daniele De Rossi. pic.twitter.com/HLzLJgQvGg
— PurelyFootball UK (@PurelyFootball) 13 октомври 2018 година
Започнете да свиквате с концепцията, че ще спра с футбола. Не остава доста. Рома обаче ще продължи напред. Отборът продължи след Ди Бартоломеи, Конти и Джанини. Успяхме да продължим напред и без Франческо Тоти, чието отричане бе най-болезненото за почитателите. Ако усещам болежка в коляното в продължение на пет дни, ще би трябвало да спра с футбола и ще кажа на моята брачна половинка, че отиваме на море за три месеца. Не желая да бъда тежест и към този момент имам ясни хрумвания за бъдещето ", разяснява Де Роси. Серия А 9 кръг, събота 20 октомври  Рома 16:00предстои  СПАЛ 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР