Капитанът на Ривър Плейт Леонардо Понсио се възстанови от контузията,

...
Капитанът на Ривър Плейт Леонардо Понсио се възстанови от контузията,
Коментари Харесай

Капитанът на Ривър Плейт се завръща за реванша с Бока Хуниорс

Капитанът на Ривър Плейт Леонардо Понсио се възвърне от травмата, поради която не игра в първата крайна среща на Копа Либертадорес против Бока Хуниорс (2:2). Полузащитникът ще бъде подготвен за втория мач на 24 ноември, заяви старши треньорът Марсело Гаярдо. Понсио пропусна тъждество 2:2 през предходната събота, откакто имаше проблеми с бедрото.

" Винаги е значимо да имаш един от твоите знаци и капитан. Понсио работи интензивно през последните седмици, с цел да се приготви. Няма да има проблем да играе на реванша. Отидохме и се опитахме да спечелим мача на терена на Бока, ние не се защитавахме с 10 души. Идеята за втората среща е, че ще се опитаме да наложим нашия метод на игра в мача ", съобщи наставникът на “милионерите”, който няма да води отбора си и в реванша поради наказване.
¡Buenas noticias para River! Leonardo Ponzio recibió el alta médica y estará disponible para la revancha de la #SuperFinalDeAmérica. pic.twitter.com/Kr3FW4UtSi
— Esquema Fútbol (@EsquemaFutbol) November 15, 2018 Гаярдо, спечелил Копа Либертадорес като състезател през 1996 година и като управител през 2015 година, съобщи, че е " извънредно прекарване да наблюдаваш срещата по малкия екран ". Бока Хуниорс е вдигал трофея шест пъти, а Ривър Плейт три.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР