Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос ще вземе участие в

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос ще вземе участие в
Коментари Харесай

Рамос няма загубен елиминационен сблъсък в Шампионска лига от 2015 г.

Капитанът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос ще вземе присъединяване в осминафиналния реванш против " Аталанта " в Шампионската лига, а новината е отлична за кралския клуб и в случай че на " Валдебебас " се осланят на статистиката.

Опитният защитник няма загуба в елиминационен конфликт в шампионата от 2015 година насам. Тогава " Реал " бе отстранен от " Ювентус " в полуфиналите с общ резултат 2:3 (1:2 в Торино, ). Интересното е, че Рамос не бе на терена и при отпаданията на отбора от " Аякс " (2019 г.) и " Манчестър Сити " (2020 г.) в осминафиналите.



34-годишният бранител се завърна в турнирния мач с " Елче " през уикенда, откакто отсъства заради травма в продължение на 58 дни. Той не игра в 10 мача. Тази вечер ще бъде значим и поради неналичието на Каземиро. Бразилският полузащитник, корав титуляр от началото на сезона, пропуща реванша с " Аталанта " поради насъбрани жълти картони.

Рамос повежда " Реал " в 64-и мач от елиминациите на Шампионската лига, като в тях " лос меренгес " имат 33 победи, 10 равенства и 20 загуби.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР