Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не скри радоста си

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не скри радоста си
Коментари Харесай

Изцяло неутрализирахме Меси, доволен е Серхио Рамос

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не скри радоста си от успеха над Барселона (2:0). Испанският национал подчертава върху смяната на тактиката през второто полувреме и метода, по който е бил опазен Лионел Меси.

“Факт е, че в края на първото полувреме дадохме топката на Барселона, а не трябваше. Не знам дали за положително или за неприятно, само че в тези моменти действахме доста прибрано. Те не създаваха положения. След почивката взехме решение да пресираме надълбоко в тяхната половина. Започнахме да сътворяваме положения. Знаехме, че в случай че отбележим гол, ще успеем да запазим преднината си и да победим”, сподели Рамос.

“Обърнахме огромно внимание на това да спрем Меси. Затворихме пространствата за него и напъните ни дадоха резултат. Лео постоянно е кадърен да сътвори нещо, само че този път го неутрализирахме”, посочи бранителят.

“Трите точки са доста значими по пътя към купата. Борбата ще продължи до самия край. Загубата от Манчестър Сити. Извлекохме си поуките от нея”, добави Рамос. Примера дивисион 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 22:00  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР