Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не игра срещу Шахтьор

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не игра срещу Шахтьор
Коментари Харесай

Статистика: Без Серхио Рамос Реал Мадрид е безпомощен!

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не игра против Шахтьор (Донецк) в снощния мач от Шампионската лига и " белите " изгубиха с 2:3. Испанският национал получи удар в коляното при провалянето от Кадис (0:1) преди няколко дни и Зинедин Зидан избра да го запази за дербито против Барселона през уикенда. Рафаел Варан и Едер Милитао позволиха доста неточности в центъра на отбраната и това беше една от аргументите за неуспеха против Шахтьор.

А статистиката е безапелационна: Реал е изгубил 7 от последните си 8 мача в Шампионската лига, в които Рамос не е взел участие. Това споделя задоволително за зависимостта на отбора от 34-годишния защитник.

Любопитен е и различен факт: преди нощес Реал не беше допускал три следващи загуби в шампионата на първенците от 1986 година. Сега тимът на Зидан повтори тази неприятна серия. Тя стартира с двете провали от Манчестър Сити на 1/8-финалите през предишния сезон и продължи със загубата от Шахтьор.

Мадридчани в никакъв случай не бяха губили откриващ мач в акцията си в Шампионската лига и инкасираха три гола до почивката за първи път от дуела против Лион през 2005 година. А последният отбор, който вкара на Реал три гола през първото полувреме като посетител, е Байерн (Мюнхен) през 2000 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР