Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос може да бъде извън

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос може да бъде извън
Коментари Харесай

Рамос гори за 4 мача заради обида към майката на съдията?

Капитанът на " Реал " Мадрид Серхио Рамос може да бъде отвън игра за идващите 4 мача на своя отбор. Причината е експлоадирането му против страничния арбитър по време на дербито на испанската столица против " Атлетико ", което приключи 0:0.

Рамос, който е добре прочут с пламенния си темперамент и честите спречквания, е отправил имитация към рефера, която се категоризира като засегнатост към майка му. Това се случи пред очите на треньора на противниците - Диего Симеоне. Специалистът и другите присъстващи на скамейката на " Атлетико " удостоверяват, че в края на първото полувреме бранителят на " белите " е напсувал съдията и той е чул това.

Снимка: Reuters

Ако делегатът опише този случай в отчета си, то Рамос може да бъде осъден за идващите 4 мача. Минимумът за такова нарушение е 2 мача отвън терена.

Испанецът пропусна един мач за " Реал ". Той не игра при загубата от " Пари Сен Жермен " в първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига поради наказване за аления картон, който си изкара против " Аякс " през предишния сезон.

Ако Рамос получи най-тежкото наказване, то той няма да може да играе в Ел Класико против " Барселона " на 26 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР