Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и жената на живота

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и жената на живота
Коментари Харесай

Рамос и Рубио си казаха да с бляскава сватба

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и дамата на живота му Пилар Рубио си споделиха заветното „ да “ на гала като от приказките. Влюбената двойка се бракосъчета във внушителната Катедрала на Севиля пред повече от 500 посетители, измежду които Дейвид Бекъм и половинката му Виктория, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Лука Модрич, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други.

В духа на традицията пръв в катедралата влезе Рамос, придружаван от майка си. Той бе заложил на типичен костюм на райе с фраг. Очарователната младоженка дойде на разположение с баща си. Рубио бе с ослепителна рокля на известния дизайнер Зухаир Мурад. Любопитният миг при дамата на Рамос бе букетът, който бе черен.

Пилар Рубио направи първи коментар малко след церемонията: „ Беше прочувствено. Разчувствахме се, когато видяхме по какъв начин ни гледат децата. Заложих на черния букет, тъй като желаех да почертая характерността си и се получи съвършена комбинация “. „ Ходил съм на доста сватби, само че нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме необикновено семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени “, разяснява, на собствен ред, пресният жених Рамос.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР