Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва отправи публичен апел

...
Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва отправи публичен апел
Коментари Харесай

Капитанът на ПСЖ до Неймар: Не, не си отивай…

Капитанът на Пари Сен Жермен Тиаго Силва насочи обществен зов до своя съотборник Неймар да Силва в опит да го разубеди от желанието да напусне клуба. Защитникът призна, че към този момент имал сходен персонален диалог със най-скъпия футболист в историята.

26-годишният Неймар до този миг няма записан формален мач за ПСЖ през сегашния сезон, а и се причисли по-късно към лятната подготовка макар експлицитното предпочитание на клуба да го стори в оповестения за старт на предсезонните тренировки ден. Очевидно е, че острието се пробва да форсира своята продажба единствено 2 години след прекосяването си във френския гранд против умопомрачителните 222 милиона евро.

„ Разбира се, че Неймар ни липсва”, разяснява Силва. „ Надявам се най-после той да остане с нас, тъй като е необикновен човек, незаместим футболист за този тим. Ние обаче би трябвало да изчакаме и да забележим какво ще се случи до края на трансферния прозорец.”

„ Не мога да дам отговор дали той ще си тръгне, само че чувствам, че може и да остане. Неймар е основен състезател за този отбор и той взема решение дали е благополучен да остане или не. Няма потребност да приказваме за тези неща, постоянно е комплицирано поради редица фактори. Ние двамата опитахме да поговорим малко на тази тематика.”

„ Трудно е да навлизаме в сходна материя. Всичко е сред него и клуба. Трябва да изчакаме до самия край и да забележим какво ще реши той. Надявам се в последна сметка да остане. Така бихме били доста по-силни”, добави Тиаго Силва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР