Капитанът на остана извън състава на кралския клуб за гостуването

...
Капитанът на остана извън състава на кралския клуб за гостуването
Коментари Харесай

Официално: Реал Мадрид без Рамос и Бензема срещу Интер

Капитанът на остана отвън състава на кралския клуб за гостуването на в сряда. Двубоят на " Сан Сиро " е от огромна значимост и за двата отбора, които се показват нерешително досега и рискуват да пропуснат дикретните елиминации в Шампионската лига.

Реал ще бъде общо без шестима футболисти. Освен Рамос, с травми са, и. Вчера Бензема тренира настрана от главната група, само че положението му не разреши да бъде включен в групата за идния мач. В него няма да играят и и, които дадоха позитивни проби за COVID-19.

Добрата вест за е завръщането на. Бразилският отбранителен халф също имаше ковид, само че последният му тест е бил негативен и той ще може да излезе против " нерадзурите ".

Преди паузата за националните тимове Реал се наложи над Интер с 3:2 на " ". В класирането в групата " белите " са трети с 4 точки, а италианският гранд има единствено 2 и в случай че не завоюва, ще се елементарни с възможностите си да продължи напред. Шампионска Лига 4 кръг, сряда 25 ноември  Интер 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР