Капитанът на Оборище Панагюрище Георги Нетов обеща да се завърне

...
Капитанът на Оборище Панагюрище Георги Нетов обеща да се завърне
Коментари Харесай

Капитанът на Оборище: Днес бе един луд ден, бях много силен

Капитанът на Оборище Панагюрище Георги Нетов даде обещание да се завърне още по мощен, откакто получи тежка контузия в 1/16-финалния дуел за Купата на България против Лудогорец. Шампионите се постановиха мъчно, като даже имаха потребност от продължения, с цел да стигнат до крайния триумф с 3:2.

Нетов означи изравнителното попадение за Панагюрище, с което вкара мача в продължения. В 95-ата минута обаче, той получи тежка травма след конфликт с Форстър. При направени три смени от страна на домакините, Нетов напусна наложително и остави своите с човек по-малко на терена, което в последна сметка се оказа съдбовно за Оборище.

Лудогорец се измъкна с надрани гащи от Панагюрище

„ Днес бе един вманиачен ден за мен. Станах с усмивка, пожелах си да вкарам гол и да победим. Почти всичко се случи. Вкарах гол, само че няколко минути по-късно ме контузиха и мача за мен свърши. Момчетата доиграха мача мъжки с човек по-малко, само че в последна сметка загубихме. Искам да благодаря на фамилията ми, публиката, на треньорите, на тима, на всички мои близки, които ме поддържаха в този миг. Аз ще се върна тъкмо след месец. Много по-силен от това, което бях през днешния ден. А през днешния ден бях доста мощен “, написа Нетов в обществените мрежи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР