Капитанът на Нюкасъл Юнайтед – Джамал Ласелс, е участвал в

...
Капитанът на Нюкасъл Юнайтед – Джамал Ласелс, е участвал в
Коментари Харесай

Капитанът на Нюкасъл в центъра на жесток бой пред нощен клуб

Капитанът на Нюкасъл Юнайтед – Джамал Ласелс, е взел участие в сборичкване, откакто е опитал да отбрани своя брат в центъра на града. Това се е случило след провалянето на „ свраките “ с 0:1 от първенеца Манчестър Сити на 19-и август. Неприятният случай се е разиграл към 4 часа сутринта на идващия ден.

Твърди се, че мъж е блъснал с лакът в гърлото 19-годишния брат на Ласелс, което е предиздвикало бранителя да се намеси. Твърди се, че група мъже е „ заплашила да простреля “ бранителя по време на случая, който се е случил, откакто той е напуснал локален нощен клуб. Полицията удостовери, че проверява случая.

„ Малко след 4 часа сутринта в неделя, 20 август, получихме сигнал за вълнения, включващи редица хора на Уестгейт Роуд, в центъра на Нюкасъл. Полицаи са пристигнали на мястото, само че, откакто забърканите към този момент са напуснали мястото на престъплението ", оповестява представител на полицията.

След като братът на Ласелс е бил ударен с лакът, очевидец твърди, че бранителят се е намесил и е изблъскал мъжа. След това бутилка с водка е била хвърлена към Ласелс, само че е предходна на косъм от главата му. Съобщава се, че група от шест до осем са нападнали 29-годишният футболист, след което е бил ударен от всички ъгли.



Говори се, че той съумял да събори един от мъжете на земятапода, само че брат му е бил ударен в лицето и кървял. Междувременно техният другар, с който двамата са били дружно, е бил ритнат в главата и изпаднал в безсъзнание. Твърди се, че по време на абсурда групата е споделила, че ще простреля Ласелс.

Във видеото се вижда, че Ласелс се надвесва над един от мъжете на пътя и приканва за успокоение, когато е омаян и ударен с пестник в лицето. На собствен ред той нанася удар с пестник по посока на същия мъж. Източници настояват, че роденият в Нотингам състезател е защитавал както себе си, по този начин и брат си.

След това групата мъже е избягала от мястото, преди да дойдат полицейските служби и приятелят на Ласелс да бъде откаран в болница. Свидетели споделят, че са се страхували, че е мъртъв, защото е бил в безсъзнание в продължение на 15 минути, до момента в който парамедиците са се опитвали да му оказват помощ.

Нюкасъл е осведомен с случая и въпросът ще бъде решен вътрешно. Ласелс, който се причисли към „ джордитата “ през 2014-а година, остана неизползвана запаса при време на провалянето на Нюкасъл с 1:2 вкъщи против Ливърпул в неделя. Той е играл 225 пъти за „ свраките “ и е капитан на клуба от 2016-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР