Капитанът на националния отбор по Република Корея Хюн-мин Сон призова

...
Капитанът на националния отбор по Република Корея Хюн-мин Сон призова
Коментари Харесай

Сон призна, че се е сбил със звезда на ПСЖ

Капитанът на националния тим по Република Корея Хюн-мин Сон прикани почитателите да простят на съотборника му Кан-ин Ли откакто полузащитникът се извини " откровено " за присъединяване си в спречкването сред двамата в навечерието на полуфинала от шампионата за Купата на Азия.

Сон игра против Йордания с превързани елементарни на дясната ръка, а корейците изгубиха с 0:2, което удължи продължаващото 64 години очакване за трета купа от конкуренцията, а селекционерът Юрген Клинсман бе уволнен.

Корейската футболна асоциация по-късно удостовери информацията в английски медии, че Ли е напуснал вечерята на тима по-рано с някои от по-младите членове в състава, с цел да играе тенис на маса, което е довело до спора със Сон, който е гледал на вечерята като на опция за доближаване на тима преди мача. Нападателят на Тотнъм получи контузия на пръстите, до момента в който футболистите бъдат разграничени след спречкването.

Полузащитнитък на Пари Сен Жермен Кан-ин Ли получи съществени рецензии в Република Корея, където Хюн-мин Сон остава най-популярният локален състезател.

" Кан-ин се извини откровено за своите дейности и сервира извинения на всички играчи в националния тим, в това число и на мен ", сподели Сон в обява в обществената мрежа Инстаграм.

" За да попречим на Кан-ин да повтори такова неверно държание, всички наши футболисти като по-опитни в националния тим ще положат специфични грижи той да израсне в по-добър човек и състезател. След този случай Кан-ин минава през доста сложен миг. Моля ви, простете му още един път с обилно сърце ", добави футболистът на Тотнъм.

Кан-ин Ли разгласи също в Инстаграм, че е пътувал до Лондон, с цел да се извини персонално на Сон.

" Този ден направих нещо, което в никакъв случай не би трябвало да върша на вечеря на тима. Връщайки се обратно още веднъж, това бе нещо, което в никакъв случай не би трябвало да върша. Дълбоко скърбя. Обещах да демонстрирам по-адекватно отношение към по-старшите футболисти и всички сътрудници. Бих желал още един път да им благодаря, че одобриха извинението ми ", написа още Ли.
 Любопитно име може да поеме Южна Корея
Любопитно име може да поеме Южна Корея

Стийв Брус е подготвен за предизвикателството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР