Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова сподели,

...
Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова сподели,
Коментари Харесай

Капитанът на гимнастичките: Ред е да отстъпя на по-младите

Капитанът на националния тим по художествена гимнастика Невяна Владинова показа, че е време да даде път на младите за идното Световното състезание в Баку, Азербайджан.

Грацията ни разяснява решението на треньорския екип и федерацията на шампионата тя да изиграе единствено две съчетания в квалификациите (лента и бухалки), до момента в който двете ѝ съотборнички Боряна Калейн и Катрин Тасева ще показват цялостните си стратегии.

Решението е взето въз основата цялостното показване на националките през сезона, тяхното моментно положение, както и тактиката, която ще бъде приложена, с цел да бъде реализирана задачата – две квоти за Олимпиадата в Токио 2020.

“Моето мнение, като капитан на тима за взетото решение да се играят 4+4+2 съчетания на идното международно състезание в Баку е, че това е най-удачният вид. На база резултатите ни през годината на огромните конгреси мисля, че е редно четирите съчетания да изиграят Боряна Калейн и Катрин Тасева. Според мен те безусловно заслужиха и извоюваха правото си на това”, показа Невяна Владинова пред формалната страница на федерацията във Facebook.

„ Аз използвах всички шансове, дадени ми през годините и в този момент е ред да отстъпя на по младите. Обичам девойките и несъмнено съм компактно до тях като капитан на тима и ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ с каквото мога”, разяснява още Неви.

Вчера (събота, 11 август) националният отбор направи контролно съревнование, което беше извоювано точно от Невяна Владинова. Кадри от зала "Раковски " можете да видите тук:

link1 " >  БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР