Капитанът на националния отбор Николай Михайлов коментира срамната загуба с

...
Капитанът на националния отбор Николай Михайлов коментира срамната загуба с
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Имаме перфектни условия, проблемът е във футболистите

Капитанът на националния тим Николай Михайлов разяснява срамната загуба с 2:5 от Грузия. Вратарят разгласи, че виновност за това носят играчите.

" Общо взето нищо не се получи. Играхме под равнището с Македония, през днешния ден трябваше да реагираме, не го направихме. Всичко беше в наш ущърб. Индивидуални неточности, голям боязън и напрежение във всички. Видимо е, че не можем да се пазиме. На мен толкоз голове не са ми вкарвали за цялостен полусезон в клубния ми тим. Срам и срам за националния тим. Футболистите, млади, опитни би трябвало да поемат отговорност и да си дадат оценка. Вместо да вървим напред, вървим надолу. Имаме съвършени условия. Трябва да се замислим къде е казусът.
 Ясен Петров подаде оставка!
Ясен Петров подаде оставка!

" Нямам моралното право да остана "

Проблемът е най-вече в нас футболистите. Във футбола е имало доста нереални резултати. Ужасяващ резултат. По-зле е представянето като игра. Винаги може да загубиш мач, само че не по този метод. Ние бъркаме още в самия наченък, не можем да се наредим. Футболистите в случай че не идват подготвени, винати си е в тях. Потенциалът на тези футболисти не е подобен. Утре е нов ден, само че би трябвало нещо да се промени. Не може да продължава по този начин ".

" Има управление, което взима решение. Трябва да се съберем и да изиграем тези два мача по най-хубавия метод. Не може когато всичко е положително да се демонстрираме, би трябвало и при отрицателно да поемем отговорност ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР