Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо се намира

...
Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо се намира
Коментари Харесай

Рубен Невеш: Роналдо е във впечатляваща форма

Капитанът на националния тим на Португалия Кристиано Роналдо се намира във впечатляваща форма. Това съобщи неговият съотборник Рубен Невеш на конференция в Ал-Шехания в неделя.

Невеш, който играе за британския Уулвърхемптън и е определян за един от тарторите в съблекалнята на португалците, изцяло отхвърли спекулациите, че 37-годишният Роналдо не се намира в оптимална форма поради проблемите си в Манчестър Юнайтед.

" От това, което виждам от него на подготовка, той се намира във впечатляваща форма. Никой в отбора не е обезпокоен за неговото положение. Ние, като тим, знаем доста добре какво тъкмо би трябвало да създадем, с цел да може в деня на мача характерността на всеки да изпъкне ", сподели Невеш.

" Ако сме задоволително положителни като тим, Кристиано ще бъде свръхестествен ", сподели още халфът на Уулвърхемптън.

Невеш сподели още, че изявлението, което даде Кристиано Роналдо пред английския публицист Пиърс Морган, в което той упрекна управлението на Манчестър Юнайтед, че го е предало, не е повлияло по никакъв метод на настроенията в националния тим на Португалия.

" Фурорът, който това изявление провокира в Англия, няма нищо общо с националния отбор на Португалия. Да, за нас в този момент е невероятно да отидем някъде и да не ни питате дали има проблеми вътре в отбора, само че аз мога да ви уверя, че връзките в съблекалнята сред всички са отлични ", добави 25-годишният Невеш.

В събота Кристиано Роналдо тренира в доста положително въодушевление дружно със съотборниците си, които се приготвят за мачовете с Гана, Уругвай и Република Корея от груповата фаза на международното състезание. Шампионатът в Катар се открива по-късно през днешния ден, а първият мач на португалците е в четвъртък против Гана.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР