Капитанът на националния отбор на Черна гора Стеван Йоветич взе

...
Капитанът на националния отбор на Черна гора Стеван Йоветич взе
Коментари Харесай

Стеван Йоветич: Трябва да играем концентрирано 90 минути, България е добър и млад отбор

Капитанът на националния тим на Черна гора Стеван Йоветич взе присъединяване в обичайна конференция преди утрешния дуел против България от квалификациите за Евро 2024.

Нападателят, който неотдавна подписа с гръцкия Олимпиакос, показа, че черногорците би трябвало да играят съсредоточено през всичките 90 минути, в случай че желаят да победят " лъвовете ".

" Очакванията от нас са все едно сме Испания и Франция, само че действително не сме. Не можем да разделяме мачовете, не можем да си позволим подобен разкош. Трябва да играем съсредоточено 90 минути. Убеден съм, че когато този тим се раздава на 130%, може да се мери с всеки един съперник. Ако не го създадем, не можем да се надиграваме с никого ", съобщи Йоветич, който приказва и за това, че в никакъв случай не играл за страната си на огромен конгрес.

" Това постоянно ми е тежало. Но към този момент виждам на това по друг метод и играя мач за мач. Така ще пристигна резултатът. Свикнали сме, това е спорт, стават такива неща. Играем на следващия ден и имаме късмет да се изправим с победа, с която към момента сме в играта. Мачът на следващия ден е доста значим ", сподели още някогашният футболист на Манчестър Сити, Интер, Монако и други известни европейски тимове.

Йоветич разяснява още и какво чака от състава на България в дуела на следващия ден вечер в Подгорица и прикани почитателите за поддръжка към състава на Черна гора.

" Мога да кажа, че са добър и млад тим. Сега са по-организирани и считам, че ни чака сложен мач. Но това няма значение, тъй като ще играем против сериозен тим ", показа капитанът на " соколите ".

" Един ден, когато не играя, ще пристигам със фамилията си да поддържам тима като почитател. В сложни моменти публиката би трябвало да е зад нас ", приключи Стеван Йоветич.

Студийната ни стратегия стартира в 18:30 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР