Капитанът на националния отбор на България до 19 години Даниел

...
Капитанът на националния отбор на България до 19 години Даниел
Коментари Харесай

Капитанът на България продължава да вярва в титлата на Евро 2017

Капитанът на националния тим на България до 19 години Даниел Наумов показва самочувствие преди старта на Евро 2017 в Грузия. Стражът на дребните " лъвове " е осъден за първата среща с Англия, само че продължава да има вяра, че родните гении имат мощ да запишат името си в историята на футбола ни.

" Искам първо да благопожелавам рождения ден на Георги Русев. Преди първия мач в тима няма напрежение, мисля че всичко е обикновено. С Георги Русев сме осъдени и за жалост ще гледаме мача с Англия от трибуните. Няма да можем да помогнем на терена, само че ще се надяваме сътрудниците да завоюват срещата, до момента в който ние ще гледаме да се подготвим най-добре за втория мач с Германия. Тези тимове са мощни, както в отбрана, по този начин и в офанзива. Не мисля, че Англия са нещо по-различно от това, което видяхме в контролата против тях през октомври. Не мисля, че са освен това от нас ", показа пред Sportal.bg Наумов, който разгласи след квалификацията във Франция пред родните медии, че отборът отива в Грузия за купа.

 България (U19) - Португалия (U19) " Не съм си трансформирал мнението. Тогава още не знаех, че съм осъден. Месец преди самото европейско състезание разбрах, че съм осъден и ми стана неприятно. Смятам, че Димитър Шейтанов е подготвен. Всеки един футболист е подготвен да помогне, по тази причина сме 18 индивида тук. Както споделих, не съм си трансформирал мнението ", приключи вратарят на Лудогорец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР