Капитанът на националния отбор Кирил Десподов заяви, че е убеден,

...
Капитанът на националния отбор Кирил Десподов заяви, че е убеден,
Коментари Харесай

Десподов: За македонците това е повече от мач, но излизаме само за победа

Капитанът на националния тим Кирил Десподов съобщи, че е уверен, че България ще вземе позитивен резултат против Северна Македония на следващия ден. Крилото е на мнение, че при противника срещата на следващия ден е повече от футболен мач. 
 Кръстаич: В спорта няма мач без значение - желаеме да победим Македония Кръстаич: В спорта няма мач без значение - желаеме да победим Македония
“Дали ще има напрежение на следващия ден? Ясно е, че ще има, само че не би трябвало да ни интересува какво приказват публицистите или какво викат извън. Трябва да сме още по-мотивирани, в Разград споделих, че ние го одобряваме за мач, а те за освен това. Убеден съм, че ще излезем с позитивен резултат. Трябва да съблюдаваме напътствията на треньора. Утре би трябвало да играем по-добре от Македония, да съблюдаваме напътствията на треньора, да покажем мощен темперамент, да се борим на терена. И отново споделям - да играем по-добре от съперника. Мисля, че всички момчетата са наясно, че излизаме единствено за победа - нищо друго! Момчетата знаят какво би трябвало да вършат, няма потребност от доста говорене, най-важното е да приказваме на терена ”, сподели Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР